top of page
Blomsteräng vid solnedgång

Retreats på landet om att Stanna Upp när livet snurrar för fort

Om Stanna Upp

Känner du igen dig i den utmaning det innebär att jonglera många olika roller samtidigt? Att uppleva sig överväldigad och otillräcklig. För att balansera den verklighet vi alla lever i behöver vi ge hjärnan och nervsystemet möjlighet att landa i en avslappnad och återhämtande miljö.

 

Välkommen till Johanna Hakkert, erfaren fysioterapeut, och Liselotte Bergenzaun Abel, kvalificerad psykoterapeut. Tillsammans erbjuder vi Stanna Upp, ett koncept som erbjuder olika former av retreats, både endagars och flerdagars.

 

Under våren 2024 anordnar vi unika retreats, där naturen blir ditt rum för förändring och utveckling. Här får du möjlighet att stärka din inre kompass och uppnå en hållbar hälsa samt balans mellan dina egna och andras behov.

 

På våra kostnadsfria webinarium kommer vi att ge dig en inblick i vad du kan förvänta dig på dessa retreats. Vi kommer att besvara dina egna frågor och ge dig möjlighet att lära känna oss närmare.

 

Missa inte chansen att ta del av denna inspirerande möjlighet till självutveckling och välbefinnande. Anmäl dig nu och börja din resa mot en mer harmonisk och hållbar vardag.

Bakgrundsbild: Ljusbrunt pulver på vit bakgrund

Info-
webinar

Nya datum kommer

På vårt gratis webinar delar vi med oss om upplägg och vad du kan förvänta dig av våra retreats. Du får möjlighet att ställa egna frågor och lära känns oss och vår filosofi för en hållbar hälsa. 

Bakgrundsbild: ljusa blad

1-dags retreat

20 april och 25 maj 2024

Med fokus på praktiska redskap identifierar vi tillsammans stressorer i livet. Genom samtal och övningar får du med dig verktyg för att ställa om till en mer hållbar livsstil.

Bakgrundsbild: skrynklat, ljust lakan

4-dagars retreat

Datum kommer

Tillsammans går vi in djupare på fysiologin och psykologin bakom stress och balans i vardagen. Du får med dig många praktiska redskap genom bland annat samtal, yoga och mindfulness att använda dig av i din vardag.

Grönskande äng med röd grind

I fokus

Återhämtning

Lär känna hur din återhämtning ser ut och hur får du in det i din vardag.

Rörelse

Hitta din rörelseglädje och inspireras kring nya kroppsuttryck.

Relationer

Utveckla goda relationer med oss själva och människor i vår omgivning.

Om oss

Johanna Hakkert framför röd laduvägg

LEG. fysioterapeut och yogalärare

Johanna Hakkert
 

Vidareutbildad inom OMT, akupunktur och smärtrehabilitering och med mångårig erfarenhet av behandling av personer med långvarig smärta och psykisk ohälsa.

 

Utbildad yogalärare; E-RYT500h inom LYT-yoga, samt E-RYT200h inom Hatha-yoga.

  • Instagram
Liselotte Bergenzaun Abel

LEG psykoterapeut och coach

Liselotte Bergenzaun Abel

 

Lång erfarenhet av grön rehabilitering för personer med stressohälsa och utmattning där naturen är den läkande kraften. Voice Dialogue, Nonviolent Communication, Zen Coaching.

www.pointofok.com

  • Facebook
  • Instagram

Om Sörby

Precis i gränsen mellan där kustlandskapet bryts mot en mer böljande och skogsbeklädd natur finner ni Sörby, en vacker plats utanför Falkenberg där människor bott sedan urminnes tider. 

 

En tur till Sörby bjuder på vacker natur, kultur och en känsla av historiens vingslag. Fornlämningar från stenåldern talar om en svunnen tid där bebyggelse i byn fanns strax efter att inlandsisen drog sig tillbaka. Sörby är också ett av få exempel på en by där den gamla bykärnan ännu finns kvar, även efter laga skifte. Där flera gårdar fortfarande finns samlade, med den omgivande marken runt omkring. Det ger en känsla av samvaro och gemenskap och det ger en inblick i hur bykärnorna såg ut förr i tiden. 

 

Tack vare angränsande naturreservat, biotopskyddade skogar och flera ekologiskt drivna gårdar finns här en rik biologisk mångfald i både flora och fauna. Tack vare områdets  böljande landskap ges det på fälten en vidsträckt utsikt över det halländska landskapet, där man kan känna de friska havsvindarna från väst och samtidigt söka stillhet inne i bykärnan bland lummiga trädgårdar.

 

Sörby är en plats att komma till för att låta axlarna få falla ned, där luften är frisk och där livet våra förfäder levt här innan oss ger en känsla av lugn och trygghet.

Händer som håller blåa kaffekoppar på träbord med persikor.
bottom of page